Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності
: [126]
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 126 of 126
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Обробка зерна озоном | Беспалов, М. В.; Дем’яненко, В. Ю.; Шерстюк, В. С. |
2019 | Improvement of equipment for the implementation of the Jerusalem artichoke cleaning process | Horielkov, D.; Dmytrevskyi, D.; Guzenko, V.; Solonchuk, L.; Esma, Tezcan |
2019 | Інноваційні технології переробки екзотичних грибів для отримання продуктів функціонального призначення | Бандура, І. І.; Прісс, О. П.; Кулик, А. С.; Макогон, С. В. |
2019 | Флюїдизація – перспективний спосіб зберігання плодово-ягідної продукції | Верхоланцева, В. О. |
2019 | Управління бізнес-процесами підприємств сфери харчування | Яцун, Л. М.; Флагестад, А.; Ольшанський, О. В. |
2019 | Наукове обґрунтування доцільності застосування діананофільтрації в технологіях перероблення молочної сироватки | Змієвський, Ю. Г.; Мирончук, В. Г.; Дзязько, Ю. С.; Захаров, В. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 126 of 126