Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : [126] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 126 of 126
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Обробка зерна озономБеспалов, М. В.; Дем’яненко, В. Ю.; Шерстюк, В. С.
2019Improvement of equipment for the implementation of the Jerusalem artichoke cleaning processHorielkov, D.; Dmytrevskyi, D.; Guzenko, V.; Solonchuk, L.; Esma, Tezcan
2019Інноваційні технології переробки екзотичних грибів для отримання продуктів функціонального призначенняБандура, І. І.; Прісс, О. П.; Кулик, А. С.; Макогон, С. В.
2019Флюїдизація – перспективний спосіб зберігання плодово-ягідної продукціїВерхоланцева, В. О.
2019Управління бізнес-процесами підприємств сфери харчуванняЯцун, Л. М.; Флагестад, А.; Ольшанський, О. В.
2019Наукове обґрунтування доцільності застосування діананофільтрації в технологіях перероблення молочної сироваткиЗмієвський, Ю. Г.; Мирончук, В. Г.; Дзязько, Ю. С.; Захаров, В. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 126 of 126