Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30513
Title: Харчова цінність малопоширених зелених культур, вирощених в умовах плівкових теплиць
Authors: Бурдіна, Ірина Олександрівна
Прісс, Олеся Петрівна
Злоєдова, А.В.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бурдіна І. О., Прісс О. П., Злоєдова А. В. Харчова цінність малопоширених зелених культур, вирощених в умовах плівкових теплиць. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 221-222.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30513
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_221-222.pdf91.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.