Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.001 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Механізми ультразвукової інтенсифікації масообмінних процесів під час соління м'ясаКоренець, Юрій Миколайович; Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович
2017Експериментальні дослідження зміни середнього діаметра часточок дисперсної фази в молоці від тривалості ультразвукової обробкиПостнова, Ольга Миколаївна; Червоний, Віталій Миколайович; Постнов, Олександр Станіславович
2017Оцінювання ефективності використання ультразвуку в процесі соління рибної сировиниПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович
2017Інноваційні аспекти виробництва хлібобулочних виробів із використанням ультразвукуПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Челомбітько, Віталій Олександрович
2017Безвідходні технології переробки ставкової рибиПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Максименко, Максим Михайлович
2017Аналіз ефективності використання системи кейтерингового обслуговування та кейтерингового обладнання в закладах готельно-ресторанного господарстваГорєлков, Дмитро Вікторович; Червоний, Віталій Миколайович; Подлепіна, Поліна Олександрівна