Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 155.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Проблеми використання методів оптимізації для вдосконалення технологічного обладнання харчових виробництвШтефан, Євген Васильович
2017Перспективы развития аграрного производства в Азербайджанской РеспубликеЮсифов, Эльтуран Джахад оглы; Гусейнов, Анар Ариф оглы
2017Коефіцієнт тертя гранульованого жому морквиЯлпачик, Володимир Федорович; Буденко, Сергій Федорович; Червоткіна, Олександра Олександрівна
2017Определение и анализ технологий замеса тестаЯнаков, Валерій Петрович; Ивженко, Александр Васильевич; Lange, O.
2017Магнитная обработка молока и кисломолочных продуктовШукуров, Иззатулло Хикматиллоевич
2017Перспективи просування стратегії біофортифікації у світіЮдічева, Ольга Петрівна
2017Визначення методики розрахунку промислового зразка імпульсного гомогенізатораПаляничка, Надія Олександрівна; Леженкін, Олександр Миколайович; Вершков, Олександр Олександрович; Петриченко, Сергій Володимирович
2017Енергоощадні методи сушіння плодоовочевої сировиниПанасюк, Світлана Григоріва; Голячук, Сергій Євгенович
2017Оптимизация конструктивных параметров оборудования пищевой промышленности на основе теории чиселГруданов, Владимир Яковлевич; Торган, Анна Борисовна
2017Антиоксидантная активность экстрактов виноградных выжимков, полученных экстрагированием субкритической водойСукманов, Валерий Александрович; Роговой, Иван Станиславович