Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27528
Title: Експериментальні дослідження зміни середнього діаметра часточок дисперсної фази в молоці від тривалості ультразвукової обробки
Authors: Постнова, Ольга Миколаївна
Червоний, Віталій Миколайович
Постнов, Олександр Станіславович
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Постнова О. М., Червоний В. М., Постнов О. С. Експериментальні дослідження зміни середнього діаметра часточок дисперсної фази в молоці від тривалості ультразвукової обробки. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 87-88.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27528
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_87-88.pdf156.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.