Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 121-130 of 281 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Разработка и исследование покрытий для плодоовощной продукции с целью угнетения роста культуры бактерий Bacillus cereusЛетута, Татьяна Николаевна; Новикова, Вера Викторовна; Щербак, Т.А.
2017Дослідження властивостей білково-вуглеводної молочної сировини для виробництва молоковмісних десертівДейниченко, Григорій Вікторович; Федак, Вікторія Ігорівна
2017Технічне оснащення спеціалізованого цеху з виробництва бутербродівАфукова, Наталія Олександрівна; Кульбака, В.В.
2017ІЧ-апарати в сучасному закладі ресторанного господарстваАфукова, Наталія Олександрівна; Гаєвський, Н.С.
2017Дослідження впливу рослинних кріодобавок на показники якості мармеладу желейно-фруктового під час зберіганняАртамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна
2017Возможности повышения уровня самообеспеченности по продовольственным товарам в АзербайджанеАскеров, А.А.; Гахраманов, А.Н.
2017Вивчення функціональних властивостей емульгаторів ацилгліцеринної природи, виготовлених за м'яких умовМурликіна, Наталя Віталіївна; Упатова, Олена Іванівна
2017Технологія низькотемпературного приготування виробів із гречкиАлександров, Олександр Валентинович; Рябчиков, Микола Львович; Цихановська, Ірина Василівна
2017Удосконалення процесу подрібнення зернових культур для отримання кормових сумішейМоїсєєв, В.Ф.; Манойло, Є.В.; Грубнік, Аліна Олегівна
2017Перспективи використання йодовмісних добавок для харчування дітей шкільного вікуАнтонюк, Ірина Юріївна; Медведєва, Анжеліка Олександрівна