Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28092
Title: Технологія низькотемпературного приготування виробів із гречки
Authors: Александров, Олександр Валентинович
Рябчиков, Микола Львович
Цихановська, Ірина Василівна
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Александров О. В., Рябчиков М. Л., Цихановська І. В. Технологія низькотемпературного приготування виробів із гречки. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 199-200.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28092
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_199-200.pdf242.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.