Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27959
Title: ІЧ-апарати в сучасному закладі ресторанного господарства
Authors: Афукова, Наталія Олександрівна
Гаєвський, Н.С.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Афукова Н. О., Гаєвський Н. С. ІЧ-апарати в сучасному закладі ресторанного господарства. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 121-122.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27959
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_121-122.pdf87.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.