Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27952
Title: Разработка и исследование покрытий для плодоовощной продукции с целью угнетения роста культуры бактерий Bacillus cereus
Authors: Летута, Татьяна Николаевна
Новикова, Вера Викторовна
Щербак, Т.А.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Летута Т. Н., Новикова В. В., Щербак Т. А. Разработка и исследование покрытий для плодоовощной продукции с целью угнетения роста культуры бактерий Bacillus cereus. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 257-258.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27952
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_257-258.pdf97.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.