Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18496
Title: Безпечність товарів
Authors: Одарченко, Микола Семенович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Андріюк, Емма Іванівна
Keywords: безпека;продовольчі товари;промислові товари (непродовольчі товари);товари;лабораторний практикум
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Одарченко М. С., Карбівнича Т. В., Андріюк Е. І. Безпечність товарів: методичні вказівки до лабораторних робіт; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 26 с.
Abstract: Метою вивчення дисципліни є забезпечення відповідних сучасним вимогам знань студентів про безпечність товарів, джерела потрапляння в організм шкідливих речовин, механізм їх руйнівної сили та формування необхідних в майбутній практичній діяльності спеціаліста уміння та навички щодо способів протидії. Лабораторні заняття передбачають вивчення теоретичного матеріалу на основі необхідних літературних джерел; складання відповідей на контрольні запитання для самоперевірки; виконання конкретних практичних завдань по зазначеним темам.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18496
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Praktykum_BT_2017.pdf729.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.