Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18496
Назва: Безпечність товарів
Автори: Одарченко, Микола Семенович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Андріюк, Емма Іванівна
Ключові слова: безпека;продовольчі товари;промислові товари (непродовольчі товари);товари;лабораторний практикум
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Одарченко М. С., Карбівнича Т. В., Андріюк Е. І. Безпечність товарів: методичні вказівки до лабораторних робіт; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 26 с.
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення дисципліни є забезпечення відповідних сучасним вимогам знань студентів про безпечність товарів, джерела потрапляння в організм шкідливих речовин, механізм їх руйнівної сили та формування необхідних в майбутній практичній діяльності спеціаліста уміння та навички щодо способів протидії. Лабораторні заняття передбачають вивчення теоретичного матеріалу на основі необхідних літературних джерел; складання відповідей на контрольні запитання для самоперевірки; виконання конкретних практичних завдань по зазначеним темам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18496
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Praktykum_BT_2017.pdf729.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.