Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18496
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОдарченко, Микола Семенович-
dc.contributor.authorКарбівнича, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorАндріюк, Емма Іванівна-
dc.date.accessioned2022-12-18T20:04:56Z-
dc.date.available2022-12-18T20:04:56Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationОдарченко М. С., Карбівнича Т. В., Андріюк Е. І. Безпечність товарів: методичні вказівки до лабораторних робіт; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 26 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18496-
dc.description.abstractМетою вивчення дисципліни є забезпечення відповідних сучасним вимогам знань студентів про безпечність товарів, джерела потрапляння в організм шкідливих речовин, механізм їх руйнівної сили та формування необхідних в майбутній практичній діяльності спеціаліста уміння та навички щодо способів протидії. Лабораторні заняття передбачають вивчення теоретичного матеріалу на основі необхідних літературних джерел; складання відповідей на контрольні запитання для самоперевірки; виконання конкретних практичних завдань по зазначеним темам.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectпродовольчі товариuk_UA
dc.subjectпромислові товари (непродовольчі товари)uk_UA
dc.subjectтовариuk_UA
dc.subjectлабораторний практикумuk_UA
dc.titleБезпечність товарівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Praktykum_BT_2017.pdf729.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.