Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18496
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, Микола Семенович | - |
dc.contributor.author | Карбівнича, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Андріюк, Емма Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-18T20:04:56Z | - |
dc.date.available | 2022-12-18T20:04:56Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко М. С., Карбівнича Т. В., Андріюк Е. І. Безпечність товарів: методичні вказівки до лабораторних робіт; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 26 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18496 | - |
dc.description.abstract | Метою вивчення дисципліни є забезпечення відповідних сучасним вимогам знань студентів про безпечність товарів, джерела потрапляння в організм шкідливих речовин, механізм їх руйнівної сили та формування необхідних в майбутній практичній діяльності спеціаліста уміння та навички щодо способів протидії. Лабораторні заняття передбачають вивчення теоретичного матеріалу на основі необхідних літературних джерел; складання відповідей на контрольні запитання для самоперевірки; виконання конкретних практичних завдань по зазначеним темам. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | безпека | uk_UA |
dc.subject | продовольчі товари | uk_UA |
dc.subject | промислові товари (непродовольчі товари) | uk_UA |
dc.subject | товари | uk_UA |
dc.subject | лабораторний практикум | uk_UA |
dc.title | Безпечність товарів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Praktykum_BT_2017.pdf | 729.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.