Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18496
Название: Безпечність товарів
Авторы: Одарченко, Микола Семенович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Андріюк, Емма Іванівна
Ключевые слова: безпека;продовольчі товари;промислові товари (непродовольчі товари);товари;лабораторний практикум
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Одарченко М. С., Карбівнича Т. В., Андріюк Е. І. Безпечність товарів: методичні вказівки до лабораторних робіт; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 26 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою вивчення дисципліни є забезпечення відповідних сучасним вимогам знань студентів про безпечність товарів, джерела потрапляння в організм шкідливих речовин, механізм їх руйнівної сили та формування необхідних в майбутній практичній діяльності спеціаліста уміння та навички щодо способів протидії. Лабораторні заняття передбачають вивчення теоретичного матеріалу на основі необхідних літературних джерел; складання відповідей на контрольні запитання для самоперевірки; виконання конкретних практичних завдань по зазначеним темам.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18496
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Praktykum_BT_2017.pdf729.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.