Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17478
Назва: Науковий твір «Совершенствование ассортиментной структуры предприятия ресторанного хозяйства»
Автори: Чорна, Марина Віталіївна
Чатченко, Ольга Євгенівна
Зубков, Сергій Олександрович
Дата публікації: 5-тра-2016
Бібліографічний опис: Свідоцтво 65213 України про реєстрацію авторського права на твір: Науковий твір «Совершенствование ассортиментной структуры предприятия ресторанного хозяйства». М. В. Чорна, О. Є. Чатченко, С. О. Зубков; реєстр. 05.05.2016.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації передбачають формування найбільш оптимальної асортиментної структури продукції (послуг) за рівнем прибутковості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17478
Розташовується у зібраннях:Авторські свідотства на інтелектуальну власність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
A_CV_65213.pdf65.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.