Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17478
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧорна, Марина Віталіївна-
dc.contributor.authorЧатченко, Ольга Євгенівна-
dc.contributor.authorЗубков, Сергій Олександрович-
dc.date.accessioned2022-12-08T12:34:48Z-
dc.date.available2022-12-08T12:34:48Z-
dc.date.issued2016-05-05-
dc.identifier.citationСвідоцтво 65213 України про реєстрацію авторського права на твір: Науковий твір «Совершенствование ассортиментной структуры предприятия ресторанного хозяйства». М. В. Чорна, О. Є. Чатченко, С. О. Зубков; реєстр. 05.05.2016.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17478-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації передбачають формування найбільш оптимальної асортиментної структури продукції (послуг) за рівнем прибутковості.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleНауковий твір «Совершенствование ассортиментной структуры предприятия ресторанного хозяйства»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Авторські свідотства на інтелектуальну власність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
A_CV_65213.pdf65.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.