Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17478
Title: | Науковий твір «Совершенствование ассортиментной структуры предприятия ресторанного хозяйства» |
Authors: | Чорна, Марина Віталіївна Чатченко, Ольга Євгенівна Зубков, Сергій Олександрович |
Issue Date: | 5-May-2016 |
Citation: | Свідоцтво 65213 України про реєстрацію авторського права на твір: Науковий твір «Совершенствование ассортиментной структуры предприятия ресторанного хозяйства». М. В. Чорна, О. Є. Чатченко, С. О. Зубков; реєстр. 05.05.2016. |
Abstract: | Методичні рекомендації передбачають формування найбільш оптимальної асортиментної структури продукції (послуг) за рівнем прибутковості. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17478 |
Appears in Collections: | Авторські свідотства на інтелектуальну власність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
A_CV_65213.pdf | 65.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.