Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17478
Title: Науковий твір «Совершенствование ассортиментной структуры предприятия ресторанного хозяйства»
Authors: Чорна, Марина Віталіївна
Чатченко, Ольга Євгенівна
Зубков, Сергій Олександрович
Issue Date: 5-May-2016
Citation: Свідоцтво 65213 України про реєстрацію авторського права на твір: Науковий твір «Совершенствование ассортиментной структуры предприятия ресторанного хозяйства». М. В. Чорна, О. Є. Чатченко, С. О. Зубков; реєстр. 05.05.2016.
Abstract: Методичні рекомендації передбачають формування найбільш оптимальної асортиментної структури продукції (послуг) за рівнем прибутковості.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17478
Appears in Collections:Авторські свідотства на інтелектуальну власність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
A_CV_65213.pdf65.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.