Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16339
Название: Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатину
Другие названия: Исследование температуры плавления гелей с использованием фурцелларана и желатина
Research of the melting point of gels with the use of furcellaran and gelatin
Авторы: Душенок, Д. К.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, Ф. В.
Кривонос, М. П.
Дата публикации: 2016
Издательство: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Душенок Д. К., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В., Кривонос М. П. Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатину. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 221-227.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Краткий осмотр (реферат): У статті наведено дані щодо встановлення впливу концентрації фурцелларану, желатину та калію виннокислого на температуру плавлення гелів з їх використанням. Визначено основні закономірності зміни температури плавлення зазначених гелів.
В статье приведены данные по установлению влияния концентрации фурцелларана, желатина и калия виннокислого на температуру плавления гелей с их использованием. Определены основные закономерности изменения температуры плавления указанных гелей.
The article presents data of determination the impact of furcellaran, gelatin and potassium tartrate concentration effects on the melting point of gels with their use. The basic patterns of change in the melting point of these gels were defined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16339
Располагается в коллекциях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
35_179_2016.pdf368.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.