Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16330
Назва: Установка для дослідження структурно механічних та теплофізичних властивостей м’яса птиці
Інші назви: Установка для исследования структурно механических и теплофизических свойств мяса птицы
The system for studying structural, mechanical and thermal characteristics of poultry meat
Автори: Шаповал, С. Л.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Шаповал С. Л. Установка для дослідження структурно механічних та теплофізичних властивостей м’яса птиці. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 194-201.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Короткий огляд (реферат): У статті описано конструкцію та принцип роботи вимірювального модуля для визначення структурно-механічних властивостей та теплопровідності м’яса птиці. Наведено схему розташування температурних датчиків та нагрівального елементу. Побудовано градуювальні графіки пенетрометрів та наведено приклад фіксування температури індентора напівпровідниковим термометром.
Описано конструкцию и принцип работы измерительного модуля для определения физических свойств мяса птицы. Приведена схема расположения температурных датчиков и нагревательного элемента. Построено градуировочные графики пенетрометры и приведен пример фиксирования температуры индентора полупроводниковым термометром.
The article describes the construction and operating principle of measuring module which is used for determining the structural, mechanical characteristics and thermal conductivity of poultry meat. This article gives the information about allocation chart of temperature sensors and heating element. We constructed the graphs of penetrometers and gave an example of temperature recording by thermistor thermometer.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16330
Розташовується у зібраннях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
31_179_2016.pdf780.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.