Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16330
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаповал, С. Л.-
dc.date.accessioned2022-11-30T19:44:19Z-
dc.date.available2022-11-30T19:44:19Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationШаповал С. Л. Установка для дослідження структурно механічних та теплофізичних властивостей м’яса птиці. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 194-201.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16330-
dc.description.abstractУ статті описано конструкцію та принцип роботи вимірювального модуля для визначення структурно-механічних властивостей та теплопровідності м’яса птиці. Наведено схему розташування температурних датчиків та нагрівального елементу. Побудовано градуювальні графіки пенетрометрів та наведено приклад фіксування температури індентора напівпровідниковим термометром.uk_UA
dc.description.abstractОписано конструкцию и принцип работы измерительного модуля для определения физических свойств мяса птицы. Приведена схема расположения температурных датчиков и нагревательного элемента. Построено градуировочные графики пенетрометры и приведен пример фиксирования температуры индентора полупроводниковым термометром.uk_UA
dc.description.abstractThe article describes the construction and operating principle of measuring module which is used for determining the structural, mechanical characteristics and thermal conductivity of poultry meat. This article gives the information about allocation chart of temperature sensors and heating element. We constructed the graphs of penetrometers and gave an example of temperature recording by thermistor thermometer.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;-
dc.titleУстановка для дослідження структурно механічних та теплофізичних властивостей м’яса птиціuk_UA
dc.title.alternativeУстановка для исследования структурно механических и теплофизических свойств мяса птицыuk_UA
dc.title.alternativeThe system for studying structural, mechanical and thermal characteristics of poultry meatuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
31_179_2016.pdf780.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.