Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16330
Название: Установка для дослідження структурно механічних та теплофізичних властивостей м’яса птиці
Другие названия: Установка для исследования структурно механических и теплофизических свойств мяса птицы
The system for studying structural, mechanical and thermal characteristics of poultry meat
Авторы: Шаповал, С. Л.
Дата публикации: 2016
Издательство: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Шаповал С. Л. Установка для дослідження структурно механічних та теплофізичних властивостей м’яса птиці. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 194-201.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Краткий осмотр (реферат): У статті описано конструкцію та принцип роботи вимірювального модуля для визначення структурно-механічних властивостей та теплопровідності м’яса птиці. Наведено схему розташування температурних датчиків та нагрівального елементу. Побудовано градуювальні графіки пенетрометрів та наведено приклад фіксування температури індентора напівпровідниковим термометром.
Описано конструкцию и принцип работы измерительного модуля для определения физических свойств мяса птицы. Приведена схема расположения температурных датчиков и нагревательного элемента. Построено градуировочные графики пенетрометры и приведен пример фиксирования температуры индентора полупроводниковым термометром.
The article describes the construction and operating principle of measuring module which is used for determining the structural, mechanical characteristics and thermal conductivity of poultry meat. This article gives the information about allocation chart of temperature sensors and heating element. We constructed the graphs of penetrometers and gave an example of temperature recording by thermistor thermometer.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16330
Располагается в коллекциях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
31_179_2016.pdf780.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.