Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16173
Название: Дослідження показників якості пектину, як основної складової термостабільної начинки
Другие названия: Исследование показателей качества пектин, как основной составляющей термостабильные начинки
Research quality indicators pectin as the main component thermostable fillings
Авторы: Бондаренко, Д. О.
Люлька, О. М.
Корецька, І. Л.
Ключевые слова: начинка;пектин;сухі речовини;термостабільність;якість;качество;сухие вещества;термостабильность;quality;filling;pectin;solids;thermal stability
Дата публикации: 2016
Издательство: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Бондаренко Д. О., Люлька О. М., Корецька І. Л. Дослідження показників якості пектину, як основної складової термостабільної начинки. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 188-193.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Краткий осмотр (реферат): Ключовим моментом дослідження є вибір найякіснішого зразка пектину, технічна документація якого відповідає наданим характеристикам, а сам пектин буде найкращим для використання його в технологіях солодких страв.
Ключевым моментом исследования является выбор качественного образца пектина, техническая документация которого соответствует предоставленным характеристикам, а сам пектин будет лучшим для использования его в технологиях сладких блюд.
The key point of the study is to choose the best quality sample pectin technical documentation which meets the characteristics, and the pectin is ideal for use in technologies desserts.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16173
Располагается в коллекциях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
30_179_2016.pdf455.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.