Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16173
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБондаренко, Д. О.-
dc.contributor.authorЛюлька, О. М.-
dc.contributor.authorКорецька, І. Л.-
dc.date.accessioned2022-11-30T06:03:07Z-
dc.date.available2022-11-30T06:03:07Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБондаренко Д. О., Люлька О. М., Корецька І. Л. Дослідження показників якості пектину, як основної складової термостабільної начинки. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 188-193.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16173-
dc.description.abstractКлючовим моментом дослідження є вибір найякіснішого зразка пектину, технічна документація якого відповідає наданим характеристикам, а сам пектин буде найкращим для використання його в технологіях солодких страв.uk_UA
dc.description.abstractКлючевым моментом исследования является выбор качественного образца пектина, техническая документация которого соответствует предоставленным характеристикам, а сам пектин будет лучшим для использования его в технологиях сладких блюд.uk_UA
dc.description.abstractThe key point of the study is to choose the best quality sample pectin technical documentation which meets the characteristics, and the pectin is ideal for use in technologies desserts.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;-
dc.subjectначинкаuk_UA
dc.subjectпектинuk_UA
dc.subjectсухі речовиниuk_UA
dc.subjectтермостабільністьuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectкачествоuk_UA
dc.subjectсухие веществаuk_UA
dc.subjectтермостабильностьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectfillinguk_UA
dc.subjectpectinuk_UA
dc.subjectsolidsuk_UA
dc.subjectthermal stabilityuk_UA
dc.titleДослідження показників якості пектину, як основної складової термостабільної начинкиuk_UA
dc.title.alternativeИсследование показателей качества пектин, как основной составляющей термостабильные начинкиuk_UA
dc.title.alternativeResearch quality indicators pectin as the main component thermostable fillingsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
30_179_2016.pdf455.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.