Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16172
Title: Використання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербету
Other Titles: Использование растительного белковосодержащего сырья для улучшения качества щербета
Belkovosoderzhaschego use of plant raw materials to improve the quality of water ice
Authors: Кирпіченкова, О. М.
Матиящук, О. В.
Божко, О.
Keywords: східні солодощі;щербет;технологія;амарантове борошно;кокосове борошно
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Кирпіченкова О. М., Матиящук О. В., Божко О. Використання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербету. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 181-188.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Abstract: У статті запропонована технологія приготування щербету з використанням амарантового і кокосового борошна з метою отримання виробів з підвищеною харчовою цінністю, зі зниженою масовою часткою цукру, збільшеним вмістом білку, подовженим терміном зберігання.
В статье предложена технология приготовления шербета с использованием амарантовой и кокосовой муки с целью получения изделий с повышенной пищевой ценностью, с пониженной массовой долей сахара, увеличенным содержанием белка, удлиненным сроком хранения.
In the article the technology of preparation of sherbet with amaranth and coconut flour to produce products with high nutritional value, with low mass fraction of sugar, increased protein content, extended shelf life.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16172
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
29_179_2016.pdf442.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.