Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16172
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКирпіченкова, О. М.-
dc.contributor.authorМатиящук, О. В.-
dc.contributor.authorБожко, О.-
dc.date.accessioned2022-11-30T05:49:45Z-
dc.date.available2022-11-30T05:49:45Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКирпіченкова О. М., Матиящук О. В., Божко О. Використання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербету. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 181-188.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16172-
dc.description.abstractУ статті запропонована технологія приготування щербету з використанням амарантового і кокосового борошна з метою отримання виробів з підвищеною харчовою цінністю, зі зниженою масовою часткою цукру, збільшеним вмістом білку, подовженим терміном зберігання.uk_UA
dc.description.abstractВ статье предложена технология приготовления шербета с использованием амарантовой и кокосовой муки с целью получения изделий с повышенной пищевой ценностью, с пониженной массовой долей сахара, увеличенным содержанием белка, удлиненным сроком хранения.uk_UA
dc.description.abstractIn the article the technology of preparation of sherbet with amaranth and coconut flour to produce products with high nutritional value, with low mass fraction of sugar, increased protein content, extended shelf life.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;-
dc.subjectсхідні солодощіuk_UA
dc.subjectщербетuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectамарантове борошноuk_UA
dc.subjectкокосове борошноuk_UA
dc.titleВикористання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербетуuk_UA
dc.title.alternativeИспользование растительного белковосодержащего сырья для улучшения качества щербетаuk_UA
dc.title.alternativeBelkovosoderzhaschego use of plant raw materials to improve the quality of water iceuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
29_179_2016.pdf442.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.