Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16172
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кирпіченкова, О. М. | - |
dc.contributor.author | Матиящук, О. В. | - |
dc.contributor.author | Божко, О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-30T05:49:45Z | - |
dc.date.available | 2022-11-30T05:49:45Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Кирпіченкова О. М., Матиящук О. В., Божко О. Використання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербету. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 181-188. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16172 | - |
dc.description.abstract | У статті запропонована технологія приготування щербету з використанням амарантового і кокосового борошна з метою отримання виробів з підвищеною харчовою цінністю, зі зниженою масовою часткою цукру, збільшеним вмістом білку, подовженим терміном зберігання. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье предложена технология приготовления шербета с использованием амарантовой и кокосовой муки с целью получения изделий с повышенной пищевой ценностью, с пониженной массовой долей сахара, увеличенным содержанием белка, удлиненным сроком хранения. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article the technology of preparation of sherbet with amaranth and coconut flour to produce products with high nutritional value, with low mass fraction of sugar, increased protein content, extended shelf life. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; | - |
dc.subject | східні солодощі | uk_UA |
dc.subject | щербет | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | амарантове борошно | uk_UA |
dc.subject | кокосове борошно | uk_UA |
dc.title | Використання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербету | uk_UA |
dc.title.alternative | Использование растительного белковосодержащего сырья для улучшения качества щербета | uk_UA |
dc.title.alternative | Belkovosoderzhaschego use of plant raw materials to improve the quality of water ice | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
29_179_2016.pdf | 442.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.