Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16112
Назва: Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової та біологічної цінності
Автори: Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Лапицька, Надія Василівна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Чмух, Олена Анатоліївна
Дата публікації: 25-січ-2018
Бібліографічний опис: Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової та біологічної цінності. Патент України на корисну модель № 122638, МПК (2017.01) A21D 13/04 (2017.01) A21D 2/00). С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова, О. А Чмух. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 05222. Заявл. 29.05.2017. Опубл. 25.01.2018, Бюл.№ 2. 5 с.
Серія/номер: 11;122638
Короткий огляд (реферат): Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної та біологічної цінності містить борошно пшеничне першого сорту, борошно житнє обдирне, збагачувальну добавку, цукор білий кристалічний, висококислотний компонент, дріжджі пресовані, сіль кухонну. Як збагачувальну добавка використовують шрот зародків вівса, як висококислотний компонент - суху житню закваску.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16112
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
122638.pdf170.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.