Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16112
Название: Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової та біологічної цінності
Авторы: Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Лапицька, Надія Василівна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Чмух, Олена Анатоліївна
Дата публикации: 25-янв-2018
Библиографическое описание: Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової та біологічної цінності. Патент України на корисну модель № 122638, МПК (2017.01) A21D 13/04 (2017.01) A21D 2/00). С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова, О. А Чмух. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 05222. Заявл. 29.05.2017. Опубл. 25.01.2018, Бюл.№ 2. 5 с.
Серия/номер: 11;122638
Краткий осмотр (реферат): Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної та біологічної цінності містить борошно пшеничне першого сорту, борошно житнє обдирне, збагачувальну добавку, цукор білий кристалічний, висококислотний компонент, дріжджі пресовані, сіль кухонну. Як збагачувальну добавка використовують шрот зародків вівса, як висококислотний компонент - суху житню закваску.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16112
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
122638.pdf170.06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.