Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16112
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorЛапицька, Надія Василівна-
dc.contributor.authorСтепанькова, Галина Вячеславівна-
dc.contributor.authorЧмух, Олена Анатоліївна-
dc.date.accessioned2022-11-29T12:16:34Z-
dc.date.available2022-11-29T12:16:34Z-
dc.date.issued2018-01-25-
dc.identifier.citationСклад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової та біологічної цінності. Патент України на корисну модель № 122638, МПК (2017.01) A21D 13/04 (2017.01) A21D 2/00). С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова, О. А Чмух. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 05222. Заявл. 29.05.2017. Опубл. 25.01.2018, Бюл.№ 2. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16112-
dc.description.abstractСклад житньо-пшеничного хліба підвищеної та біологічної цінності містить борошно пшеничне першого сорту, борошно житнє обдирне, збагачувальну добавку, цукор білий кристалічний, висококислотний компонент, дріжджі пресовані, сіль кухонну. Як збагачувальну добавка використовують шрот зародків вівса, як висококислотний компонент - суху житню закваску.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;122638-
dc.titleСклад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової та біологічної цінностіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
122638.pdf170.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.