Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16112
Title: Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової та біологічної цінності
Authors: Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Лапицька, Надія Василівна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Чмух, Олена Анатоліївна
Issue Date: 25-Jan-2018
Citation: Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової та біологічної цінності. Патент України на корисну модель № 122638, МПК (2017.01) A21D 13/04 (2017.01) A21D 2/00). С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова, О. А Чмух. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 05222. Заявл. 29.05.2017. Опубл. 25.01.2018, Бюл.№ 2. 5 с.
Series/Report no.: 11;122638
Abstract: Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної та біологічної цінності містить борошно пшеничне першого сорту, борошно житнє обдирне, збагачувальну добавку, цукор білий кристалічний, висококислотний компонент, дріжджі пресовані, сіль кухонну. Як збагачувальну добавка використовують шрот зародків вівса, як висококислотний компонент - суху житню закваску.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16112
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
122638.pdf170.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.