Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15929
Назва: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового |
Автори: | Перцевой, Федір Всеволодович Колесник, Аліна Олексіївна Усатюк, Світлана Іванівна Іванніков, Павло Васильович Шильман, Лев Залманович Бідюк, Дмитро Олегович Душенок, Дмитро Костянтинович Перцевой, Микола Федорович Обозна, Маргарита Василівна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Борисова, Аліна Олексіївна |
Дата публікації: | 10-січ-2017 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 113003, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, П. В. Іванніков, Л. З. Шильман, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 06060. Заявл. 03.06.2016. Опубл. 10.01.2017, Бюл.№ 1. 5 с. |
Серія/номер: | 11;113003 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, їх подрібнення, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія кокосова, як сіль плавильна використовується триполіфосфат натрію, як консервант використовується сорбат калію. Для закріплення заданої структури додатково вноситься розчин фурцеларану. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15929 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
113003.pdf | 159.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.