Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15929
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Колесник, Аліна Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Усатюк, Світлана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Іванніков, Павло Васильович | - |
dc.contributor.author | Шильман, Лев Залманович | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Душенок, Дмитро Костянтинович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Микола Федорович | - |
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Барбара Чеславівна | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Збігнев Елігюсович | - |
dc.contributor.author | Борисова, Аліна Олексіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-28T14:44:53Z | - |
dc.date.available | 2022-11-28T14:44:53Z | - |
dc.date.issued | 2017-01-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 113003, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, П. В. Іванніков, Л. З. Шильман, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 06060. Заявл. 03.06.2016. Опубл. 10.01.2017, Бюл.№ 1. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15929 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, їх подрібнення, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія кокосова, як сіль плавильна використовується триполіфосфат натрію, як консервант використовується сорбат калію. Для закріплення заданої структури додатково вноситься розчин фурцеларану. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;113003 | - |
dc.title | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
113003.pdf | 159.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.