Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15929
Название: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового |
Авторы: | Перцевой, Федір Всеволодович Колесник, Аліна Олексіївна Усатюк, Світлана Іванівна Іванніков, Павло Васильович Шильман, Лев Залманович Бідюк, Дмитро Олегович Душенок, Дмитро Костянтинович Перцевой, Микола Федорович Обозна, Маргарита Василівна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Борисова, Аліна Олексіївна |
Дата публикации: | 10-янв-2017 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 113003, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, П. В. Іванніков, Л. З. Шильман, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 06060. Заявл. 03.06.2016. Опубл. 10.01.2017, Бюл.№ 1. 5 с. |
Серия/номер: | 11;113003 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, їх подрібнення, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія кокосова, як сіль плавильна використовується триполіфосфат натрію, як консервант використовується сорбат калію. Для закріплення заданої структури додатково вноситься розчин фурцеларану. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15929 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
113003.pdf | 159.2 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.