Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15929
Title: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Колесник, Аліна Олексіївна
Усатюк, Світлана Іванівна
Іванніков, Павло Васильович
Шильман, Лев Залманович
Бідюк, Дмитро Олегович
Душенок, Дмитро Костянтинович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, Аліна Олексіївна
Issue Date: 10-Jan-2017
Citation: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 113003, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, П. В. Іванніков, Л. З. Шильман, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 06060. Заявл. 03.06.2016. Опубл. 10.01.2017, Бюл.№ 1. 5 с.
Series/Report no.: 11;113003
Abstract: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, їх подрібнення, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія кокосова, як сіль плавильна використовується триполіфосфат натрію, як консервант використовується сорбат калію. Для закріплення заданої структури додатково вноситься розчин фурцеларану.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15929
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
113003.pdf159.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.