Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15825
Title: | Дослідження впливу електромагнітної обробки на мікроорганізми молочної сироватки |
Other Titles: | Исследование влияния электромагнитной обработки на микроорганизмы молочной сыворотки Study of electromagnetic treatment on microorganisms whey |
Authors: | Українець, А. І. Маринін, А. І. Святненко, Р. С. Кочубей-Литвиненко, О. В. Бойко, М. І. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Українець А. І., Маринін А. І., Святненко Р. С., Кочубей-Литвиненко О. В., Бойко М. І. Дослідження впливу електромагнітної обробки на мікроорганізми молочної сироватки. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 146-152. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; |
Abstract: | Стаття присвячена дослідженню характеру впливу
імпульсних електричних полів (ІЕП) на мікроорганізми в молочній
сироватці.
Встановлено, що при обробленні молочної сироватки
імпульсними електричними полями в діапазоні напруженості
15…30 кВ/см та тривалості 30с спостерігали повна інактивація
мікроорганізмів. Статья посвящена исследованию характера влияния импульсных электрических полей (ИЭП) на микроорганизмы в молочной сыворотке. Установлено, что при обработке молочной сыворотки импульсными электрическими полями в диапазоне напряженности 15...30 кВ/см и продолжительности 30с наблюдали полная инактивация микроорганизмов. The article investigates the nature of the impact of pulsed electric fields (IEF) on microorganisms in milk whey. Established that the cultivation of whey pulsed electric fields intensity in the range 15...30 kV/cm and length of 30 seconds was observed complete inactivation of microorganisms. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15825 |
Appears in Collections: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
24_179_2016.pdf | 444.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.