Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15825
Назва: Дослідження впливу електромагнітної обробки на мікроорганізми молочної сироватки
Інші назви: Исследование влияния электромагнитной обработки на микроорганизмы молочной сыворотки
Study of electromagnetic treatment on microorganisms whey
Автори: Українець, А. І.
Маринін, А. І.
Святненко, Р. С.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Бойко, М. І.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Українець А. І., Маринін А. І., Святненко Р. С., Кочубей-Литвиненко О. В., Бойко М. І. Дослідження впливу електромагнітної обробки на мікроорганізми молочної сироватки. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 146-152.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена дослідженню характеру впливу імпульсних електричних полів (ІЕП) на мікроорганізми в молочній сироватці. Встановлено, що при обробленні молочної сироватки імпульсними електричними полями в діапазоні напруженості 15…30 кВ/см та тривалості 30с спостерігали повна інактивація мікроорганізмів.
Статья посвящена исследованию характера влияния импульсных электрических полей (ИЭП) на микроорганизмы в молочной сыворотке. Установлено, что при обработке молочной сыворотки импульсными электрическими полями в диапазоне напряженности 15...30 кВ/см и продолжительности 30с наблюдали полная инактивация микроорганизмов.
The article investigates the nature of the impact of pulsed electric fields (IEF) on microorganisms in milk whey. Established that the cultivation of whey pulsed electric fields intensity in the range 15...30 kV/cm and length of 30 seconds was observed complete inactivation of microorganisms.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15825
Розташовується у зібраннях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24_179_2016.pdf444.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.