Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15825
Название: Дослідження впливу електромагнітної обробки на мікроорганізми молочної сироватки
Другие названия: Исследование влияния электромагнитной обработки на микроорганизмы молочной сыворотки
Study of electromagnetic treatment on microorganisms whey
Авторы: Українець, А. І.
Маринін, А. І.
Святненко, Р. С.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Бойко, М. І.
Дата публикации: 2016
Издательство: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Українець А. І., Маринін А. І., Святненко Р. С., Кочубей-Литвиненко О. В., Бойко М. І. Дослідження впливу електромагнітної обробки на мікроорганізми молочної сироватки. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 146-152.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена дослідженню характеру впливу імпульсних електричних полів (ІЕП) на мікроорганізми в молочній сироватці. Встановлено, що при обробленні молочної сироватки імпульсними електричними полями в діапазоні напруженості 15…30 кВ/см та тривалості 30с спостерігали повна інактивація мікроорганізмів.
Статья посвящена исследованию характера влияния импульсных электрических полей (ИЭП) на микроорганизмы в молочной сыворотке. Установлено, что при обработке молочной сыворотки импульсными электрическими полями в диапазоне напряженности 15...30 кВ/см и продолжительности 30с наблюдали полная инактивация микроорганизмов.
The article investigates the nature of the impact of pulsed electric fields (IEF) on microorganisms in milk whey. Established that the cultivation of whey pulsed electric fields intensity in the range 15...30 kV/cm and length of 30 seconds was observed complete inactivation of microorganisms.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15825
Располагается в коллекциях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
24_179_2016.pdf444.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.