Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15825
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУкраїнець, А. І.-
dc.contributor.authorМаринін, А. І.-
dc.contributor.authorСвятненко, Р. С.-
dc.contributor.authorКочубей-Литвиненко, О. В.-
dc.contributor.authorБойко, М. І.-
dc.date.accessioned2022-11-27T20:53:04Z-
dc.date.available2022-11-27T20:53:04Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationУкраїнець А. І., Маринін А. І., Святненко Р. С., Кочубей-Литвиненко О. В., Бойко М. І. Дослідження впливу електромагнітної обробки на мікроорганізми молочної сироватки. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 146-152.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15825-
dc.description.abstractСтаття присвячена дослідженню характеру впливу імпульсних електричних полів (ІЕП) на мікроорганізми в молочній сироватці. Встановлено, що при обробленні молочної сироватки імпульсними електричними полями в діапазоні напруженості 15…30 кВ/см та тривалості 30с спостерігали повна інактивація мікроорганізмів.uk_UA
dc.description.abstractСтатья посвящена исследованию характера влияния импульсных электрических полей (ИЭП) на микроорганизмы в молочной сыворотке. Установлено, что при обработке молочной сыворотки импульсными электрическими полями в диапазоне напряженности 15...30 кВ/см и продолжительности 30с наблюдали полная инактивация микроорганизмов.uk_UA
dc.description.abstractThe article investigates the nature of the impact of pulsed electric fields (IEF) on microorganisms in milk whey. Established that the cultivation of whey pulsed electric fields intensity in the range 15...30 kV/cm and length of 30 seconds was observed complete inactivation of microorganisms.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;-
dc.titleДослідження впливу електромагнітної обробки на мікроорганізми молочної сироваткиuk_UA
dc.title.alternativeИсследование влияния электромагнитной обработки на микроорганизмы молочной сывороткиuk_UA
dc.title.alternativeStudy of electromagnetic treatment on microorganisms wheyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24_179_2016.pdf444.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.