Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15822
Назва: Дослідження впливу добавок гідробіонтів на газоутворюючу здатність борошна
Інші назви: Исследование влияния добавок гидробионтов на газооброзующую способность муки
The effect of supplementation of marine organisms to the ability of flour to form a gas
Автори: Крамаренко, Д. П.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Крамаренко Д. П. Дослідження впливу добавок гідробіонтів на газоутворюючу здатність борошна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 134-139.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена впливу добавок гідробіонтів на важливий показник якості борошна – газоутворюючу здатність. Автором досліджено процес газоутворення борошна з добавками гідробіонтів рослинного і тваринного походження та зміна його інтенсивності в залежності від виду добавки.
Статья посвящена влиянию добавок гидробионтов на важный показатель качества муки – газообразующую способность. Автором исследован процесс газообразования муки с добавками гидробионтов растительного и животного происхождения и изменение его интенсивности в зависимости от вида добавки.
The article is devoted to influence of additives on aquatic organisms an important indicator of flour quality – the ability to form gas. The author studies the process of formation of gas in the flour with additives aquatic plant and animal origin. To study the variation of ability to form gas, depending on the type of additive.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15822
Розташовується у зібраннях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
22_179_2016.pdf439.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.