Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15822
Название: Дослідження впливу добавок гідробіонтів на газоутворюючу здатність борошна
Другие названия: Исследование влияния добавок гидробионтов на газооброзующую способность муки
The effect of supplementation of marine organisms to the ability of flour to form a gas
Авторы: Крамаренко, Д. П.
Дата публикации: 2016
Издательство: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Крамаренко Д. П. Дослідження впливу добавок гідробіонтів на газоутворюючу здатність борошна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 134-139.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена впливу добавок гідробіонтів на важливий показник якості борошна – газоутворюючу здатність. Автором досліджено процес газоутворення борошна з добавками гідробіонтів рослинного і тваринного походження та зміна його інтенсивності в залежності від виду добавки.
Статья посвящена влиянию добавок гидробионтов на важный показатель качества муки – газообразующую способность. Автором исследован процесс газообразования муки с добавками гидробионтов растительного и животного происхождения и изменение его интенсивности в зависимости от вида добавки.
The article is devoted to influence of additives on aquatic organisms an important indicator of flour quality – the ability to form gas. The author studies the process of formation of gas in the flour with additives aquatic plant and animal origin. To study the variation of ability to form gas, depending on the type of additive.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15822
Располагается в коллекциях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
22_179_2016.pdf439.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.