Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15813
Назва: Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції
Інші назви: Технологический потенциал концентратов животных белков в технологии безглютеновой хлебопекарной продукции
Technological potential protein concentrate animal in technology gluten-free bakery products
Автори: Гавриш, Т. В.
Шаніна, О. М.
Дугіна, К. В.
Лобачева, Н. Л.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Гавриш Т. В., Шаніна О. М., Дугіна К. В., Лобачева Н. Л. Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 83-90.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто питання удосконалення технології хлібопекарської продукції на основі безглютенової сировни за додавання концентратів тваринних білків сумісно з ферментом трансглютаміназа.
В статье рассмотрены вопросы совершенствования технологии хлебопекарной продукции на основе безглютенового сырья путем внесения фермента трансглютаминазы и доведение эффективности его действия совместно с концентратами животных белков.
The article deals with the issues of improving raw materials-based gluten-free bakery products technology by introducing the enzyme transglutaminase and bring the effectiveness of its action in cooperation with animal protein concentrates.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15813
Розташовується у зібраннях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15_179_2016.pdf400.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.