Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15813
Title: | Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції |
Other Titles: | Технологический потенциал концентратов животных белков в технологии безглютеновой хлебопекарной продукции Technological potential protein concentrate animal in technology gluten-free bakery products |
Authors: | Гавриш, Т. В. Шаніна, О. М. Дугіна, К. В. Лобачева, Н. Л. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Гавриш Т. В., Шаніна О. М., Дугіна К. В., Лобачева Н. Л. Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 83-90. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; |
Abstract: | В статті розглянуто питання удосконалення технології
хлібопекарської продукції на основі безглютенової сировни за
додавання концентратів тваринних білків сумісно з ферментом
трансглютаміназа. В статье рассмотрены вопросы совершенствования технологии хлебопекарной продукции на основе безглютенового сырья путем внесения фермента трансглютаминазы и доведение эффективности его действия совместно с концентратами животных белков. The article deals with the issues of improving raw materials-based gluten-free bakery products technology by introducing the enzyme transglutaminase and bring the effectiveness of its action in cooperation with animal protein concentrates. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15813 |
Appears in Collections: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
15_179_2016.pdf | 400.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.