Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15813
Title: Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції
Other Titles: Технологический потенциал концентратов животных белков в технологии безглютеновой хлебопекарной продукции
Technological potential protein concentrate animal in technology gluten-free bakery products
Authors: Гавриш, Т. В.
Шаніна, О. М.
Дугіна, К. В.
Лобачева, Н. Л.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Гавриш Т. В., Шаніна О. М., Дугіна К. В., Лобачева Н. Л. Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 83-90.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Abstract: В статті розглянуто питання удосконалення технології хлібопекарської продукції на основі безглютенової сировни за додавання концентратів тваринних білків сумісно з ферментом трансглютаміназа.
В статье рассмотрены вопросы совершенствования технологии хлебопекарной продукции на основе безглютенового сырья путем внесения фермента трансглютаминазы и доведение эффективности его действия совместно с концентратами животных белков.
The article deals with the issues of improving raw materials-based gluten-free bakery products technology by introducing the enzyme transglutaminase and bring the effectiveness of its action in cooperation with animal protein concentrates.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15813
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15_179_2016.pdf400.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.