Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15801
Назва: | Инновационная технология производства крупы нового вида |
Інші назви: | Інноваційна технологія виробництва крупи нового виду The innovative technology of cereals new species |
Автори: | Богомолов, А. В. Ирклиенко, В. И. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Богомолов А. В., Ирклиенко В. И. Инновационная технология производства крупы нового вида. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 54-58. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; |
Короткий огляд (реферат): | В статье приведены обоснования производства крупы нового
вида и разработана технология ее производства. У статті наведено обґрунтування для створення крупи нового виду та розроблено технологію її виробництва The article presents the rationale for the creation of a new kind of cereal and developed its production technology |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15801 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
10_179_2016.pdf | 356.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.