Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15801
Назва: Инновационная технология производства крупы нового вида
Інші назви: Інноваційна технологія виробництва крупи нового виду
The innovative technology of cereals new species
Автори: Богомолов, А. В.
Ирклиенко, В. И.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Богомолов А. В., Ирклиенко В. И. Инновационная технология производства крупы нового вида. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 54-58.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Короткий огляд (реферат): В статье приведены обоснования производства крупы нового вида и разработана технология ее производства.
У статті наведено обґрунтування для створення крупи нового виду та розроблено технологію її виробництва
The article presents the rationale for the creation of a new kind of cereal and developed its production technology
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15801
Розташовується у зібраннях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10_179_2016.pdf356.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.