Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15801
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБогомолов, А. В.-
dc.contributor.authorИрклиенко, В. И.-
dc.date.accessioned2022-11-27T16:16:27Z-
dc.date.available2022-11-27T16:16:27Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБогомолов А. В., Ирклиенко В. И. Инновационная технология производства крупы нового вида. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 54-58.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15801-
dc.description.abstractВ статье приведены обоснования производства крупы нового вида и разработана технология ее производства.uk_UA
dc.description.abstractУ статті наведено обґрунтування для створення крупи нового виду та розроблено технологію її виробництваuk_UA
dc.description.abstractThe article presents the rationale for the creation of a new kind of cereal and developed its production technologyuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;-
dc.titleИнновационная технология производства крупы нового видаuk_UA
dc.title.alternativeІнноваційна технологія виробництва крупи нового видуuk_UA
dc.title.alternativeThe innovative technology of cereals new speciesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10_179_2016.pdf356.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.