Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15796
Назва: | Експериментальне визначення якості гомогенізації молока в імпульсному гомогенізаторі |
Інші назви: | Экспериментальное определение качества гомогенизации молока в импульсном гомогенизаторе Experimental determination quality homogenization of milk in pulse homogenizer |
Автори: | Паляничка, Н. О. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Паляничка Н. О. Експериментальне визначення якості гомогенізації молока в імпульсному гомогенізаторі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 39-45. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена пошуку найбільш достовірного методу
оцінки якості гомогенізації та експериментальному визначенню
середнього діаметру жирових кульок молока після гомогенізації в
імпульсному гомогенізаторі. Приведено методику проведення
експерименту та мікрофотографії проб молока до та після
гомогенізації. Работа посвящена поиску наиболее достоверного метода оценки качества гомогенизации и экспериментальному определению среднего диаметра жировых шариков молока после гомогенизации в импульсном гомогенизаторе. Приведена методика проведения эксперимента и микрофотографии проб молока до и после гомогенизации. The work is dedicated to finding the most reliable method of assessing the quality and homogenization of the experimental determination of the average diameter of the fat globules of milk after homogenization in momentum homogenizer Methodology over of realization of experiment and photomicrograph of tests of milk is brought to and after homogenization. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15796 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
8_179_2016.pdf | 472.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.