Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15796
Название: | Експериментальне визначення якості гомогенізації молока в імпульсному гомогенізаторі |
Другие названия: | Экспериментальное определение качества гомогенизации молока в импульсном гомогенизаторе Experimental determination quality homogenization of milk in pulse homogenizer |
Авторы: | Паляничка, Н. О. |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Паляничка Н. О. Експериментальне визначення якості гомогенізації молока в імпульсному гомогенізаторі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 39-45. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; |
Краткий осмотр (реферат): | Робота присвячена пошуку найбільш достовірного методу
оцінки якості гомогенізації та експериментальному визначенню
середнього діаметру жирових кульок молока після гомогенізації в
імпульсному гомогенізаторі. Приведено методику проведення
експерименту та мікрофотографії проб молока до та після
гомогенізації. Работа посвящена поиску наиболее достоверного метода оценки качества гомогенизации и экспериментальному определению среднего диаметра жировых шариков молока после гомогенизации в импульсном гомогенизаторе. Приведена методика проведения эксперимента и микрофотографии проб молока до и после гомогенизации. The work is dedicated to finding the most reliable method of assessing the quality and homogenization of the experimental determination of the average diameter of the fat globules of milk after homogenization in momentum homogenizer Methodology over of realization of experiment and photomicrograph of tests of milk is brought to and after homogenization. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15796 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
8_179_2016.pdf | 472.68 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.