Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15742
Назва: Аналітичне визначення дисперсності при обробці молока в пульсаційному гомогенізаторі
Інші назви: Аналитическое определение дисперсности при обработке молока в пульсационном гомогенизаторе
Analytical determination of dispersion at processing of milk in pulsation homogenizer
Автори: Дейниченко, Г. В.
Самойчук, К. О.
Левченко, Л. В.
Ключові слова: гомогенізація;пульсаційний гомогенізатор;молоко;дисперсність;теорія;гомогенизация;пульсационный гомогенизатор;дисперсность;теория;homogenization;pulsation homogenizer;milk;dispersion;theory
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Дейниченко Г. В., Самойчук К. О., Левченко Л. В. Аналітичне визначення дисперсності при обробці молока в пульсаційному гомогенізаторі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 32-39.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 176;
Короткий огляд (реферат): У статті в результаті аналітичних досліджень визначена залежність між середнім діаметром жирових кульок після гомогенізації молока та конструктивно-кінематичними параметрами пульсаційного гомогенізатора. Отримані результати необхідні для проектування високоефективних енергозберігаючих типів пульсаційних гомогенізаторів дрібнодисперсних емульсій.
В статье в результате аналитических исследований определенная зависимость между средним диаметром жировых шариков после гомогенизации молока и конструктивнокинематическими параметрами пульсационного гомогенизатора. Полученные результаты необходимы для проектирования высокоэффективных энергозберегающих типов пульсационных гомогенизаторов мелкодисперсных эмульсий.
In the article the analytical researches resulted in defining certain dependence between the average diameter of fat globules after homogenization of milk and design and kinematic parameters of the pulsation homogenizer. The received results are necessary for designing high-efficiency energy saving types of pulsation homogenizers of the fine dispersed emulsions.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15742
Розташовується у зібраннях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7_179_2016.pdf621.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.