Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15742
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorСамойчук, К. О.-
dc.contributor.authorЛевченко, Л. В.-
dc.date.accessioned2022-11-27T07:28:49Z-
dc.date.available2022-11-27T07:28:49Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Самойчук К. О., Левченко Л. В. Аналітичне визначення дисперсності при обробці молока в пульсаційному гомогенізаторі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 32-39.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15742-
dc.description.abstractУ статті в результаті аналітичних досліджень визначена залежність між середнім діаметром жирових кульок після гомогенізації молока та конструктивно-кінематичними параметрами пульсаційного гомогенізатора. Отримані результати необхідні для проектування високоефективних енергозберігаючих типів пульсаційних гомогенізаторів дрібнодисперсних емульсій.uk_UA
dc.description.abstractВ статье в результате аналитических исследований определенная зависимость между средним диаметром жировых шариков после гомогенизации молока и конструктивнокинематическими параметрами пульсационного гомогенизатора. Полученные результаты необходимы для проектирования высокоэффективных энергозберегающих типов пульсационных гомогенизаторов мелкодисперсных эмульсий.uk_UA
dc.description.abstractIn the article the analytical researches resulted in defining certain dependence between the average diameter of fat globules after homogenization of milk and design and kinematic parameters of the pulsation homogenizer. The received results are necessary for designing high-efficiency energy saving types of pulsation homogenizers of the fine dispersed emulsions.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 176;-
dc.subjectгомогенізаціяuk_UA
dc.subjectпульсаційний гомогенізаторuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectдисперсністьuk_UA
dc.subjectтеоріяuk_UA
dc.subjectгомогенизацияuk_UA
dc.subjectпульсационный гомогенизаторuk_UA
dc.subjectдисперсностьuk_UA
dc.subjectтеорияuk_UA
dc.subjecthomogenizationuk_UA
dc.subjectpulsation homogenizeruk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectdispersionuk_UA
dc.subjecttheoryuk_UA
dc.titleАналітичне визначення дисперсності при обробці молока в пульсаційному гомогенізаторіuk_UA
dc.title.alternativeАналитическое определение дисперсности при обработке молока в пульсационном гомогенизатореuk_UA
dc.title.alternativeAnalytical determination of dispersion at processing of milk in pulsation homogenizeruk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7_179_2016.pdf621.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.