Поиск


Текущие фильтры:


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-6 из 6.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2011Технології шоу-бізнесу у виборчому процесіНікітіна, В. В.; Запаренко, Г. В.
2011Характеристика спельти, як альтернативної зернової сировини хлібопекарського виробництваОлійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Запаренко, Г. В.
2011Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологівКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.; Берлінська, О. С.
2011Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів із метою їх використання в технології плавлених сирівГринченко, О. О.; Гурікова, І. М.; Запаренко, Г. В.
2011Особливості розробки рецептур кулінарної продукції дієтичного харчування у лікувальних закладахКасілова, Л. О.; Крутовий, Ж. А.; Самойленко, О. С.; Запаренко, Г. В.
2011Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологівКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.; Берлінська, О. С.