Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24299
Title: Характеристика спельти, як альтернативної зернової сировини хлібопекарського виробництва
Authors: Запаренко, Г. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Олійник, С. Г.
Самохвалова, О. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Запаренко Г. В. Характеристика спельти, як альтернативної зернової сировини хлібопекарського виробництва. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Олійник С. Г., Самохвалова О. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 67.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24299
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_67.pdf109.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.